2020-2021 Farabi Programı Iı. Yerleştirme Sonuçları

2020-2021 FARABİ PROGRAMI II. YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Değerli Öğrencilerimiz;

03 – 17  Mart 2020 tarihleri arasında başvurusunu tamamladığınız 2020_2021 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı değerlendirmeleri sonrasında 20 Mart 2020 tarihinde değerlendirme sonuçları tarafınıza bildirilmiştir. Değerlendirme sonucunda I. Asil yerleştirilmesi gerçekleşen öğrencilerimizin onay vermeleri 24 Mart 2020 Salı günü tamamlanmıştır.

II. Asil için YEDEK te bekleyen sizlerin  yerleştirme işlemleri kalan kontenjanlar dahilinde değerlendirilerek tamamlanmıştır. Sonuçlarınıza ekli listeden erişebilirsiniz. Adınıza onay işlemi sistem üzerinden tarafımızca gerçekleştirilmiş olup; hareketlilikten çekilmek isteyeniniz var ise lütfen 27 Mart 2020 Cuma günü mesai bitimine dek farabi@sakarya.edu.tr adresine e posta ile bildirim yapınız.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖZEL HUSUS; LÜTFEN YERLEŞTİRİLDİĞİNİZ ÜNİVERSİTENİN FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI WEB SAYFALARINI ZİYARET EDEREK GELEN ÖĞRENCİ İÇİN İLAVE İŞLEM TALEBİ BULUNUP BULUNMADIĞINI KONTROL EDEREK VARSA EKSİK İŞLEMLERİNİZİ TAMAMLAYINIZ.

Sağlık ve sosyal izolasyonda kalın, Saygılarımla,