2019 2020 Giden Öğrenci Nihai Sonuçları

2019 - 2020 GİDEN ÖĞRENCİ NİHAİ SONUÇLARI

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

1. Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

2. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi TIKLAYINIZ.  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  3. Öğrenci Beyannamesi  ( Yükümlülük Sözleşmesi Ekidir birlikte çıktı alınız)
  4. Öğrenci Taahhütnamesi TIKLAYINIZ. (2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak)
  5. Öğrenci Bilgi Formu   TIKLAYINIZ.  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  6. Öğrenim Protokolü TIKLAYINIZ. (Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak veya Güz+Bahar ( Yıllık ) 3 nüsha bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  7. Banka TL hesap cüzdanının fotokopisi (NOT: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Ziraat Bankası olmak zorundadır. )
  8. 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  9. Öğrenci Belgesi ve Not Durum Belgesi (Sakarya Üniversitesi’ne ait)
  10. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  11. SGK tescil kaydı ( e-devletten temin edilebilir)

ÖNEMLİ NOT : Feragat Dilekçesi  ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 10 Mayıs 2019 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

Gidecek Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı Tarihi

Tarih   : 03 Mayıs 2019

Saat    : 14:00

Salon   : Mühendislik Fakültesi M/3 Binası Toplantı Salonu

NOT: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 29 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.