2019 2020 Farabi Değişim Programı Başvuruları İlanı

04 Nisan 2019

Üniversitelerden Gelen Nihai Sonuçlar

25 Nisan 2019

Değerli öğrencilerimiz; 2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı kapsamında yapılacak başvurular esnasında dikkat edilecek hususlar ;

Öğrencilerimizin tercih edeceği kurumlardaki Farabi Değişim Programı ile ilgili istenilen şartları araştırmaları gerekmektedir. Bazı Yükseköğretim kurumlarının kontenjan, sınıf, not ortalaması, tamamen yada kısmen yabancı dilde eğitim-öğretim yapıyor ise yabancı dil düzeyini gösteren bir belge talep etmektedir.

Tercih yapacağınız bazı Üniversiteler Online başvuru (Anadolu Üniversitesi ,İstanbul Üniversitesi, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi vb.) yapmaktadırlar. Başvuru belgelerinizi başvuru tarihleri arasında SAÜ Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir. Belge teslim etmeyen öğrencilerimiz kabul edilmeyeceklerdir.

Tercih edeceğiniz Üniversitelerinizi mutlaka inceleyiniz.