2016 2017 Farabi Giden Öğrenci Nihai Listesi

2016 - 2017 FARABİ GİDEN ÖĞRENCİ NİHAİ LİSTESİ

Değerli Arkadaşlar,

2016 - 2017 AkademikYılında Farabi Değişim Programı kapsamında hareketliliğe hak kazanan ve yerleştirme sonuçlarına onay veren öğrencilerimiz ile açıkta kalan kontenjanlara II. Asil olarak yerleştirilen öğrencilerimize ait nihai liste ektedir.

Toplu listede mevcut sarı ile renklendirilen öğrencilerimiz II. Asil olarak karşı üniversiteye bildirilmeye hak kazanmışlardır. (Söz konusu II. Asil olarak yerleştirilen öğrencilerimize ait liste ektedir.)

Sistemde yaşanan teknik sorunlar nedeni ile başvurusu bulunmayan öğrencilerden gelen dilekçelerde I. Asil olarak işlem görmüştür. Yerleştirme sonucuna onay veren tüm listedeki öğrencilerimiz yerleştirildikleri üniversitelere bildirilecek olup; hakkından vaz geçenlerin en geç 30 Mart 2016 Çarşamba günü mesai bitimine dek feragaat dilekçesini müdürlüğümüze beyan etmeleri beklenmektedir.