Ana Sayfa
Duyurular
2014 2015 Farabi Sonuçları Onaya Açıldı

2014 - 2015 Farabi Sonuçları Onaya Açıldı

2014 / 2015 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI YERLEŞTİRME SÜRECİ

1- Başarı durumları (akademik ortalamaları) baz alınarak  öğrencilerimiz tercihlerine göre en yüksekten aşağı olacak şekilde üniversitemizce yerleştirmeleri gerçekleştirilecek ve 28 MART 2014 Cuma günü ana sayfamızda onayınızı almak için ilan edilecektir.

2-  Asil veya Yedek olarak Yerleştirildiğiniz tercihinizi onaylayıp onaylamadığınızı aşağıda belirtildiği şekilde düzenleyerek agunes@sakarya.edu.tr adresine 31 MART 2014 Pazartesi günü sonuna (23:59) dek mail atarak bildirmeniz gerekmektedir. Söz konusu dört günlük tarih aralığında bildirimde bulunmayan öğrenciler haklarından feragat etmiş olarak kabul edileceklerdir.(Belirtilen e posta dışındaki adreslere yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır.) 

3- ONAY İŞLEMİ BİR DEFAYA MAHSUS GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. ASİL VEYA YEDEK OLARAK YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLER İÇİN İKİNCİ BİR YERLEŞTİRME İŞLEMİ SÖZ KONUSU OLMAYACAKTIR. (ASİL YERLEŞTİRİLENLERİN ONAY VERMEMESİ DURUMUNDA BOŞ KALABİLECEK YERLERE YEDEK YERLEŞTİRİLENLERDEN ONAY VERENLER YERLEŞTİRİLECEKTİR. İKİNCİ BİR YEDEK YERLEŞTİRME YAPILMAYACAKTIR. YEDEK OLARAK YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLER YERLEŞTİRİLDİKLERİ ÜNİVERSİTELERDE ASİL KABUL EDİLİRLER.)

4- NOT: KABUL VEYA RED KARARINIZI MAİL OLARAK YALNIZCA BİR DEFADA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. BİRDEN FAZLA ATILAN VE/VEYA KARAR DEĞİŞİKLİĞİ OLAN MAİLLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.(MAİLİNİZİ KESİN KARARINIZI VERDİKTEN SONRA İLETİNİZ)

***Yerleştirme Sonuçları ve Onay Maili Örneği Ektedir***