2016 2017 Farabi Giden Öğrenci Asil Yerleştirme Sonuçları
2016 - 2017 FARABİ GİDEN ÖĞRENCİ ASİL YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2016-2017 Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

2016-2017 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI YERLEŞTİRME SÜRECİ

1- Başarı durumları (akademik ortalamaları) baz alınarak  öğrencilerimiz tercihlerine göre en yüksekten aşağı olacak şekilde üniversitemizce yerleştirmeleri gerçekleştirilerek  21Mart 2016  Pazartesi günü ana sayfamızda onayınızı almak için ilan edilmiştir.

2- Asil olarak Yerleştirildiğiniz tercihinizi onaylayıp onaylamadığınızı aşağıda belirtildiği şekilde düzenleyerek farabi@sakarya.edu.tr adresine 23 MART 2016  Çarşamba  günü mesai sonuna (17:30) a dek mail atarak bildirmeniz gerekmektedir. Söz konusu iki günlük tarih aralığında bildirimde bulunmayan öğrenciler haklarından feragat etmiş olarak kabul edileceklerdir.(Belirtilen e posta dışındaki adreslere yapılan bildirimler dikkate alınmayacaktır.)

3- ONAY İŞLEMİ BİR DEFAYA MAHSUS  GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. ASİL OLARAK YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLER İÇİN İKİNCİ BİR YERLEŞTİRME İŞLEMİ SÖZ KONUSU OLMAYACAKTIR.

4- ASİL YERLEŞTİRİLENLERİN ONAY VERMEMESİ DURUMUNDA BOŞ KALABİLECEK YERLERE YEDEKTE BEKLEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ ASİL OLARAK YERLEŞTİRİLECEKLERDİR. SONUÇLAR 25 MART 2015 TARİHİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

NOT: KABUL VEYA RED KARARINIZI MAİL OLARAK YALNIZCA BİR DEFADA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. BİRDEN FAZLA ATILAN VE/VEYA KARAR DEĞİŞİKLİĞİ OLAN MAİLLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.(MAİLİNİZİ KESİN KARARINIZI VERDİKTEN SONRA İLETİNİZ)