Ana Sayfa
Duyurular
2019 2020 Farabi Değişimi Başvuru Sonuçları

2019 - 2020 Farabi Değişimi Başvuru Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz;

2019 - 2020 Akademik yılında faydalanmak üzere başvuru ve tercih işlemlerini tamamladığınız başvurularınız, incelenmiş ve yerleştirme işlemleriniz 20 Mart 2019 itibari ile degisim.sabis.sakarya.edu.tr adresi üzerinden tarafınıza onaya sunulmuştur. Onay son işlemi 22 Mart 2019 Cuma saat 08:30 da son bulacaktır. I. Asil olarak yerleştirilen öğrencilerimize e posta ile bilgilendirme yapılmıştır. 

- Onay işlemi gerçekleştirmesi beklenen I. Asil yerleşen öğrencilerimizden onay vermeyenler haklarından vazgeçmiş kabul edileceklerdir.

- SAÜ de Yedek olarak bildirilen öğrencilerimiz I. Asilden vazgeçen ve onay vermeyen öğrencilerimizin yerine II. Yerleştirme işlemi ile yerleştirmeleri gerçekleştirilerek bilgilendirileceklerdir. Söz konusu yerleştirme I. Asilde olduğu gibi tercih sırası ve Akademik Not Ortalamalarınıza göre yapılacaktır.

- ÜNV. KONTENJAN AŞIMI olarak bildirilmiş öğrencilerimiz; başvurusunda bulundukları üniversitelerin yıl bazında uyguladıkları kotalar nedeni ile yerleştirilememiş olup; istemeleri halinde 25 - 26 Mart 2019 Pazartesi ve Salı günlerinde mesai saatleri içinde Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüz Farabi Ofisine bizzat başvurarak tercihlerinin dışında mevcut boş kontenjanlarımızdan faydalanmak üzere başvurabilirler.

ÖNEMLİ NOT: Yerleştirilmesi gerçekleşen ve onay veren öğrencilerimizin yerleştirildikleri üniversitelerin bazılarında online başvuru işlemi bulunmaktadır. Lütfen onayında bulunduğunuz üniversitelerin ilgili web sayfalarındaki GELEN ÖĞRENCİ duyurlarını  kontrol ediniz.